Mega fortune dreams

Mega Fortune Dreams är det andra Mega Fortune spelet som släppts av NetEnt. Det har bättre grafik och animationer och det är helt klart mer populärt än originalet. Som med de flesta av NetEnts slots som har jackpots så består storvinsten av en summa som är stor nog att garanterat förändra livet för all framtid.

Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams är alltså uppföljaren till den enormt framgångsrika Mega Fortune slotten. Originalet är helt klart en av de mest spelade jackpottslottarna genom tiderna och det är därför som uppföljaren förväntas att slå det då den är en förbättrad version av originalet. Mega Fortune Dreams har fem hjul med tjugo vinstlinjer och kan spelas från så lite som 0.20 euro till så mycket som 80 euro per spin.

Temat för slotten är lyx precis som i originalet fast med förbättrad design. Scatter-symbolen är till exempel en diamantsymbol som snurrar när den dyker upp på hjulen och när du får en stor vinst så dyker två champagneglas upp från hörnena av slotten för att skåla över den stora vinsten, vilket verkligen visar temat för spelet.

Bonusar i Mega Fortune Dreams

Om du får en vinst i Mega Fortune Dreams med tre wilds i vinstkombinationen så får du en re-spin där dina wilds stannar kvar ytterligare ett spin, vilket oftast leder till två stora vinster istället för endast en.

Free spins i Mega Fortune Dreams börjar som 10 free spins med en 3x multipliceringsbonus men du kan få ytterligare free spin-symboler på hjulen för att antingen få ett större antal free spins eller en högre multipliceringsbonus. Det finns även en bonusfunktion som startas när du får 3 bonussymboler någonstans på hjulen.

I bonusspelet så ser du ett väldigt stort bonushjul med ett antal mindre hjul inuti. Målet är att ta sig till de inre hjulen där de större vinsterna finns. Det finns tre olika jackpottar i Mega Fortune Dreams i olika storlekar. På det innersta hjulet finns möjligheten att vinna Mega Jackpotten som oftast består av flera miljoner då ett stort antal spelare försöker sig på att vinna den varje dag.